Νέος εκπαιδευτικός κύκλος διαδικτυακών μαθημάτων από το Νικόλαο Μαγαλιό. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τρεις μήνες (Οκτ – Δεκ 2022). Τα μαθήματα είναι δώδεκα και θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα στις 19:30 – 21:00.

Παρακολούθησαν “Το Μονοπάτι της Καρδιάς” και μας είπαν την γνώμη τους

“Σε μία περίοδο σκότους και αβεβαιότητας, “Το Μονοπάτι της Καρδιάς” ήταν μία όαση της ψυχής και της καρδιάς μου. Ενάντια στο γενικό πρόσταγμα των καιρών, για εστίαση στο φόβο και την ανησυχία, η καρδιά μου δυνάμωσε κι ανέλαβε τα ηνία της ζωής μου”.

Άνθρωπε που αναζητάς ένα μονοπάτι σύντομο και φωτεινό προς την ευδαιμονία, άνθρωπε που απλά έχεις την ανάγκη να επιστρέφεις στη χαρά αντί να σε καταπίνει η λύπη, ξεκίνα να περπατάς στο μονοπάτι της καρδιάς. Και να εύχεσαι το μονοπάτι αυτό να είναι μακρύ.

Από το πρώτο μάθημα ένιωσα τον χτύπο της καρδιά μου διαφορετικά. Ένοιωσα ότι μέσα μου υπάρχει ένα όργανο με ασύλληπτη δυναμική. Συνειδητοποίησα ότι έχω μια εσωτερική δύναμη που πηγάζει από την καρδιά που ουσιαστικά αποτελεί έναν σύντροφο στις χαρές και στις λύπες. Απόρησα που αγνοούσα αυτή την πηγαία δύναμη.

Ασφαλώς και παρατήρησα αλλαγές στην στάση μου και στην συμπεριφορά μου καθώς ένοιωσα για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα το αίσθημα της ευγνωμοσύνης και της ανάγκης για ειλικρίνεια.

Έπαψα να παραδίνομαι σε αρνητικά συναισθήματα και έπαψα να σωματοποιώ το άγχος μου. Πετυχαίνω, τις περισσότερες φορες, να ανακάμπτω συναισθηματικά από αρνητικές εμπειρίες. Μπορώ να εισέρχομαι σε καταστάσεις ηρεμίας πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. Η καρδιά μου αποτελεί πλέον το σοφό μου μονοπάτι.

Τι είναι το Μονοπάτι της Καρδιάς;
  • Είναι ένα εκπαιδευτικό – βιωματικό πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει την επιστήμη και την παράδοση, αποσκοπώντας στην επανασύνδεσή μας με το «βασίλειο της καρδιάς»: την εγκαρδιότητα, τη διαισθητικότητα και την αποδοχή.
  • Η βάση του προγράμματος είναι η θεώρηση του Ινστιτούτου ΧάρτΜαθ (HeartMath Institute), στο οποίο είμαι μέλος από το 2004 και πιστοποιημένος Εκπαιδευτής και Θεραπευτής (HeartMath Certified Trainer & Practitioner).
Ποια είναι η Εκπαιδευτική Διαδικασία:
  • Ο εκπαιδευόμενος, με τη σωστή καθοδήγηση και τη συστηματική εφαρμογή απλών τεχνικών, μαθαίνει πώς να ενεργοποιεί το σώμα, την αναπνοή και τα συναισθήματά του, ώστε να εισέρχεται σε μία ιδιαίτερα ευεργετική, ψυχικά και σωματικά, κατάσταση: την “καρδιακή συνεκτικότητα”.
  • Με τη χρήση επιλεγμένων μουσικών κομματιών και ειδικών συχνοτήτων συγχρονισμού των εγκεφαλικών ημισφαιρίων, τα οποία και θα σας παράσχουμε, αναβαθμίζεται η εγκεφαλική λειτουργία, βελτιώνεται των και η βαθιά ψυχοσωματική χαλάρωση.
  • Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες, θα γνωρίζουν απλές κι αποτελεσματικές τεχνικές διαχείρισης των συναισθημάτων, καθώς και του στρες. Επίσης, θα είναι σε θέση να εισέρχονται αβίαστα σε βαθύτερες και διαυγέστερες συνειδησιακές καταστάσεις.
  • Τέλος, θα μπορούν να ησυχάζουν κατά βούληση, να προσεύχονται με την καρδιά τους και να αποδέχονται τη ζωή και τα φαινόμενά της, όπως ακριβώς είναι. Με απλά λόγια, να ζουν από καρδιάς.
Γενικές Πληροφορίες για το Live Webinar:
  • Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 4 Οκτωβρίου
  • Το πρόγραμμα είναι τρίμηνο (Οκτ – Δεκ 2021).
  • Τα μαθήματα είναι δώδεκα. Η ημέρα διεξαγωγής είναι η Δευτέρα και η ώρα 19:30 – 21:00
  • Αναλυτικό πρόγραμμα:
    Οκτώβριος: 4, 11, 18, 25
    Νοέμβριος: 1, 8, 15, 22, 29
    Δεκέμβριος: 6, 13, 20
  • Κάθε Παρασκευή θα αποστέλλουμε συμπληρωματικό υλικό προς εξάσκηση και εμπλουτισμό των διδαχθέντων εννοιών κι ασκήσεων.
  • Τα μαθήματα θα καταγράφονται και θα είναι προσβάσιμα για ασύγχρονη παρακολούθηση από όλους τους συμμετέχοντες.
  • Ο κάθε συμμετέχων θα έχει το δικαίωμα να επικοινωνεί με τον εισηγητή, ώστε να υπάρχει και η προσωπική επαφή και καθοδήγηση!
  • Η τιμή συμμετοχής είναι 80 Eυρώ ανά μήνα.
    * Παρέχεται ειδική τιμή και τρόποι αποπληρωμής σε ανέργους, φοιτητές, και ανθρώπους με ιδιαίτερη οικονομική δυσκολία. Μην διστάσετε να μας το ζητήσετε.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου και για να ενισχυθεί η εργασία προς την αλλαγή:
  • Θα έχετε το δικαίωμα να επικοινωνείτε γραπτώς με τον Νικόλαο Μαγαλιό (αν παραστεί ανάγκη και τηλεφωνικώς)
  • Θα μπορείτε να συμμετέχετε, δωρεάν, σε επιλεγμένα διαδικτυακά δρώμενα, με τον Νικόλαο Μαγαλιό, και τους συνεργάτες του (webinars)
  • Θα λαμβάνετε ενημερωτικά κι αφυπνιστικά μηνύματα, άρθρα, βίντεο κ.α., με σκοπό τη βαθύτερη κατανόηση και την αποτελεσματική ενσωμάτωση των τεχνικών στην καθημερινότητα σας.
  • Θα σας αποσταλέι η επίσημη βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Θέλω να συμμετάσχω στο
Μονοπάτι της Καρδιάς

Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα «Το Μονοπάτι της Καρδιάς» και μάθε πώς να ζεις «από καρδιάς»!
Στείλτε μας μήνυμα, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα, μαζί σας.

All rights reserved HeartPaedia & Nikolaos Magalios

Θέλεις να αλλάξεις κι όμως συνεχώς το αναβάλεις; Τί είναι αυτό που σε εμποδίζει;

Ήρθε η στιγμή να σου στείλουμε εντελώς δωρεάν, το νέο μας e-book!
"Αναλαμβάνω τον Εαυτό μου"

Αναγνώρισε σήμερα τους λόγους που μας κάνουν να προβάλλουμε αντίσταση στις αλλαγές, και μάθε έυκολα πως να εστιάζεις στα βασικά βήματα της κάθε αλλαγής!