Αρχική Σελίδα / Σχετικά / Μάθετε για το HeartPaedia

HeartPaedia

Ο Νικόλαος Μαγαλιός εργάζεται στην Αθήνα και το Ηράκλειο (Κρήτη). Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων, και πιστοποιημένος HeartMath Trainer & Practitioner, NLP Practitioner, EEG Biofeedback Practitioner κα. Έχει δημιουργήσει δύο μεταμορφωτικά προγράμματα: «Το Μονοπάτι της Καρδιάς» και «Ο Δρόμος της Διανοίας».
  • Το ταξίδι ξεκίνησε το 1992, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και συνεχίστηκε με το δεύτερο πτυχίο στην Ψυχολογία.
  • Αναζητώντας κάποιον επιστημονικό κι αποτελεσματικό τρόπο διαχειρίσεως των συναισθημάτων και μεγιστοποιήσεως της αποδόσεως, το 2001, εκπαιδεύτηκε στην ΗλεκτροΕγκεφαλογραφική (ΗΕΓ) Βιοανάδραση ή πιο απλά Νευροανάδραση.
  • Το Δεκέμβριο του 2003, ήλθε σε επαφή κι έγινε μέλος στο Ινστιτούτο HeartMath και, σταδιακά, ξεκίνησε να εκπαιδεύει, μέσω της ΗλεκτροΚαρδιακής Βιοανάδρασης, στελέχη επιχειρήσεων, αθλητές, εγκυμονούσες, πάσχοντες από ψυχικά ή σωματικά ζητήματα, μαθητές κα., στην διαχείριση των συναισθημάτων και την μεγιστοποίηση της αποδόσεως.

> Για ποιον λόγο

Εμπιστεύομαι το HeartMath;

Εμπιστεύομαι το HM διότι πρόκειται για επιστημονική μεθοδολογία, η οποία με τη χρήση πρωτοποριακών τεχνολογικών εργαλείων, μας καθιστά ικανούς να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας, να μεγιστοποιούμε την απόδοσή μας και να κατανοούμε βαθύτερα τον Εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας!

Όταν είμαι υγιής και χαρούμενος, τότε αισθάνομαι την ανάγκη να μοιράζομαι αυτήν την κατάσταση! Είμαι ικανός να αποδέχομαι και να συμπεριφέρομαι με καλοσυνάτο και συμπονετικό τρόπο, στον Εαυτό μου, στους συνανθρώπους μου καθώς και σε κάθε αισθανόμενο όν!

Βασικά Οφέλη

01. Υγεία

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το έντονο και το συνεχές στρες, είναι υπαίτιο για την πρόκληση του 90% των παθήσεων ενώ ταυτόχρονα επιδεινώνει όλες τις ψυχικές και σωματικές παθήσεις.
Με την εφαρμογή των τεχνικών του HeartMath, εισερχόμαστε σε κατάσταση Συνοχής: η καρδιά κι ο εγκέφαλος, οι σκέψεις και τα συναισθήματα, ευθυγραμμίζονται και συγχρονίζονται ενώ σε σωματικό επίπεδο, το ανοσοποιητικό, το ορμονικό και το νευρικό σύστημα, λειτουργούν συντονισμένα κι αρμονικά.
Η αποτελεσματικότητα των τεχνικών και των τεχνολογικών βοηθημάτων του HeartMath, μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε και να παραμείνουμε υγιείς!

02. Σχέσεις

Η ζωή μας χωρίς το σχετίζεσθαι θα ήταν μάταιη και άχαρη. Εν τούτοις, τα περισσότερα, πολυπλοκότερα και δυσκολότερα προβλήματα σε όλους τους τομείς του βίου μας, οικογενειακό, ερωτικό, εργασιακό κτλ., προκαλούνται από τη δυσκολία να αποδεχθούμε ολοκληρωτικά τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, καθώς και την απορρέουσα συμπεριφορά από αυτούς. Η δυσκολία να διαχειριστούμε την αντίδρασή μας ως προς τη δική μας καθώς και τη συμπεριφορά των άλλων, έχει ως αποτέλεσμα την απογοήτευση, το φόβο, την αγωνία, τη στεναχώρια, την επιθετικότητα κτλ.

03. Εργασία

Το 1992, σε επίσημη αναφορά των Ηνωμένων Εθνών, το εργασιακό στρες αναφέρθηκε ως η ασθένεια του 20ου αιώνα. Επιπλέον, ο Διεθνής Οργανισμός Εργατικού Δυναμικού των Ηνωμένων Εθνών, περιγράφει το εργασιακό στρες ως «παγκόσμια επιδημία», η οποία δεν κάνει διακρίσεις σε έθνη ή επαγγέλματα.
Σύμφωνα με την πείρα μου, σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, οι τεχνικές του HeartMath, αποτελούν την αποτελεσματικότερη επιστημονική λύση στο εργασιακό στρες.
Χρησιμοποιούνται, πρίν ώστε να είμαστε ενδυναμωμένοι κι ανακάμψιμοι, την ώρα της δράσης ώστε να είμαστε ψύχραιμοι κι ευέλικτοι και μετά, ώστε να απεμπλεκόμαστε από τη συναισθηματική φόρτιση και να επιστρέφουμε στον φυσιολογικό τρόπο λειτουργίας μας

Μάθετε Περισσότερα

HeartMath

Μάθετε Περισσότερα

Η Πρόκληση Σου