Αρχική Σελίδα / Προγράμματα / Το Πλεονεκτήμα της Ανάκαμψης

Το Πλεονεκτήμα της Ανάκαμψης

Στη Φύση, ο δυνατός είναι ικανός να λυγίζει, να κάμπτει όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, και κατόπιν να ανακάμπτει!

Πως θα ήταν η ζωή σου αν..
 • ήσουν περισσότερο χαρούμενος, υγιής και δημιουργικός;
 • διαχειριζόσουν αποτελεσματικά τα εξαντλητικά συναισθήματα;
 • είχες περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας;
 • μπορούσες να επαναφέρεις τον εαυτό σου, όταν είσαι εκτός ισορροπίας, ακριβώς όπως επαναφέρεις τον υπολογιστή σου;
 • ο τρόπος επικοινωνίας σου ήταν σαφής, πλήρης και αποτελεσματικός;
 • γνώριζες διαισθητικά πώς να ανταποκρίνεσαι στην αλλαγή και την κάθε πρόκληση;

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ζούμε σε περίοδο συνεχών προκλήσεων!
Το περιβαλλοντικό, οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό είναι ασταθές, και η αχαλίνωτη τεχνολογική πρόοδος ενώ έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, συνάμα έχει προκαλέσει και πολλά προβλήματα.
Οι συνεχείς προκλήσεις, ενεργοποιούν τον πρωτόγονο μηχανισμό επιβίωσης δεκάδες έως εκατοντάδες φορές ημερησίως, καταλήγοντας να ζούμε σε συνεχή κατάσταση υπερδιέγερσης και άγχους. Αυτή η κατάσταση αποστραγγίζει τα ενεργειακά και χημικά αποθέματα του οργανισμού με αποτέλεσμα τη διανοητική ανισορροπία, τη συναισθηματική αστάθεια και την πλειάδα των ψυχοσωματικών παθήσεων, οι οποίες ταλανίζουν την ανθρωπότητα.

Η Λύση:

Η γνωστή φράση του Κάρολου Δαρβίνου “survival of the fittest”, η οποία είχε λανθασμένα μεταφρασθεί ως “η επιβίωση του ισχυρότερου” , κυριολεκτικά και ουσιαστικά σημαίνει «η επιβίωση του πιο ευπροσάρμοστου».

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα «Το Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης»:
 • «Το Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης», είναι σχεδιασμένο να ενισχύσει τη φυσική μας ικανότητα για ανάκαμψη και να μας συνδέσει με την εγκάρδια δύναμη και σοφία μας!
  Βασίζεται σε εκατοντάδες δημοσιευμένες και αξιολογημένες επιστημονικές μελέτες της τελευταίας τριακονταετίας σχετικά με την «Καρδιακή Συνοχή», οι οποίες έχουν διεξαχθεί από το Ινστιτούτο HeartMath καθώς και άλλους επιστημονικούς οργανισμούς.
  Όντας το καλύτερο στην κατηγορία του εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έχει μεταμορφώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, και μάλιστα σε διακεκριμένους οργανισμούς όπως NASA, Stanford Medical & Business School, U.C.L.A. Medical School και Duke Medicine και κορυφαίες εταιρείες του Fortune 500 όπως Hewlett Packard, Intel, Boeing, Lockheed, Motorola, BP, Kaiser Permanente, Redken κ.α. Επίσης, χρησιμοποιείται από παγκοσμίας κλάσεως προπονητές και αθλητές, το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, Στρατό κι Αεροπορία, Νοσοκομειακά Ιδρύματα κτλ.
Τα τεχνολογικά μέσα υποστήριξης της Ανακαμψιμότητας:
 • Στο πλαίσιο του προγράμματος, μπορείτε να προμηθευτείτε τις καινοτόμες και βραβευμένες συσκευές βιοανάδρασης emWave2® και Inner Balance™ iOS, οι οποίες παρέχουν συνεχή κι ακριβή καθοδήγηση, με οπτικό και ακουστικό τρόπο, σχετικά με την μείωση του στρες και την ανάπτυξη της ανακαμψιμότητας. Βάσει της κλινικής πείρας μου και των επιστημονικών ερευνών, η επιτυχία εξαρτάται από την καθημερινή πρακτική εξάσκηση, η οποία εκτοξεύεται με τη χρήση των εν λόγω συσκευών.

Τα Οφέλη:

Πρόκειται για πρόγραμμα με εξαιρετικά και μετρήσιμα οφέλη. Παρέχει σύνολο δεξιοτήτων, οι οποίες σας προσφέρουν τη δυνατότητα να αναπτύσσεστε σε μία περίοδο έντονης ροής, πολλαπλών προκλήσεων και σημαντικών ευκαιριών, όντες εύκολες στη μάθηση, την εξάσκηση και την πρακτική εφαρμογή.

Οι τεχνικές είναι ιδιαίτερα απλές γι’ αυτό και μπορείτε να εξασκήστε σε αυτές και να απολαμβάνετε τα οφέλη της ησυχίας και της ισορροπίας παντού στη ζωή σας: στην οικία ή την εργασία σας, την ώρα που επικοινωνείτε με κάποιον ή την ώρα που οδηγείτε, και οπουδήποτε ή οποτεδήποτε αισθάνεστε την ανάγκη της απελευθέρωσης του στρες και της σύνδεσης με την καρδιά σας.

Στο πλαίσιο το προγράμματος, θα διδαχθείτε τέσσερις ευφυείς τεχνικές ενεργειακής αυτορρύθμισης και δύο ιδιαίτερες τεχνικές του HeartMath με σκοπό:
 • Την ανάπτυξη της ανακαμψιμότητας, ως αντίδοτο στις προκλήσεις της ζωής.
 • Τη διαχείριση του στρες και των συναφών συμπτωμάτων: συναισθηματική αναστάτωση, έλλειψη ενέργειας, άγχος, αϋπνία κα.
 • Την ανάπτυξη ικανοτήτων για ορθότερες επιλογές, προστασία της υγείας και της ενέργειάς μας και απόλαυση της ζωής στο σύνολό της.
Ύστερα από μία σύντομη περίοδο συστηματικής εξάσκησης στις τεχνικές του HeartMath, θα είστε ικανοί να απολαμβάνετε τα εξής οφέλη:
 • Αυξημένη επίγνωση των καταστάσεων σε σχέσεις, συναντήσεις και δράσεις.
 • Ενισχυμένη δυνατότητα εστίασης, επεξεργασίας πληροφοριών και επίλυσης προβλημάτων.
 • Αυξημένη δημιουργικότητα και καινοτομικότητα.
 • Αυξημένη ικανότητα διαχείρισης δύσκολων πελατών και περιστατικών.
 • Καλύτερη πρόσβαση στη διαίσθηση για γρήγορη κι ορθή λήψη αποφάσεων σε σύνθετα θέματα.
 • Βαθύτερος και αναγεννητικός ύπνος.
 • Αυξημένη ζωτικότητα και ανακαμψιμότητα.
 • Μειωμένο άγχος, ανησυχία και κόπωση.
 • Επιπλέον, με τη χρήση των καινοτόμων τεχνολογικών συσκευών emWave® ή Inner Balance ™, μπορείτε να παρακολουθείτε και να επιβεβαιώνετε τα αποτελέσματα της προόδου σας.

Επιπλέον Προγράμματα

Ατομικές Συνεδρίες

Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι βραχυπρόθεσμη κι αποτελεσματική, και βασίζεται στη μεθοδολογία και στον τεχνολογικό εξοπλισμό του HeartMath.

Το Μονοπάτι της Καρδιάς

Πρόκειται για απλή, αποτελεσματική και βραχυπρόθεσμη εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία αποσκοπεί στη σύνδεση με τον Εαυτό μας ..

Heartpaedia Webinars

Παρακολουθήστε μερικά ή και όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια του HeartPaedia, οπού διατίθενται σε διάφορα θέματα και παρέχουν μερικές από τις καλύτερες ..