Αρχική Σελίδα / Στοιχεία Επικοινωνίας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μοιραζόμαστε το όραμα και την αποστολή του HeartMath ώστε να εμπνεύσουμε κι άλλους να ενωθούν μαζί μας και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο, στον οποίο να ζούμε από καρδιάς.

Heartpaedia Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βουλιαγμένης 123, 116 31

Αθήνα, Αττική, Ελλάδα

2106422898 – 6973637454

Heartpaedia Κρήτη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Καρυατιδών 1, 714 09

Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα

6973637454

Μπορείτε επίσης να μας βρείτε

> > Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας, και εμείς, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Heartpaedia

Official HeartMath® Training in Greece

01. Υγεία

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το έντονο και το συνεχές στρες, είναι υπαίτιο για την πρόκληση του 90% των παθήσεων ενώ ταυτόχρονα επιδεινώνει όλες τις ψυχικές και σωματικές παθήσεις.
Με την εφαρμογή των τεχνικών του HeartMath, εισερχόμαστε σε κατάσταση Συνοχής: η καρδιά κι ο εγκέφαλος, οι σκέψεις και τα συναισθήματα, ευθυγραμμίζονται και συγχρονίζονται ενώ σε σωματικό επίπεδο, το ανοσοποιητικό, το ορμονικό και το νευρικό σύστημα, λειτουργούν συντονισμένα κι αρμονικά.
Η αποτελεσματικότητα των τεχνικών και των τεχνολογικών βοηθημάτων του HeartMath, μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε και να παραμείνουμε υγιείς!

02. Σχέσεις

Η ζωή μας χωρίς το σχετίζεσθαι θα ήταν μάταιη και άχαρη. Εν τούτοις, τα περισσότερα, πολυπλοκότερα και δυσκολότερα προβλήματα σε όλους τους τομείς του βίου μας, οικογενειακό, ερωτικό, εργασιακό κτλ., προκαλούνται από τη δυσκολία να αποδεχθούμε ολοκληρωτικά τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, καθώς και την απορρέουσα συμπεριφορά από αυτούς. Η δυσκολία να διαχειριστούμε την αντίδρασή μας ως προς τη δική μας καθώς και τη συμπεριφορά των άλλων, έχει ως αποτέλεσμα την απογοήτευση, το φόβο, την αγωνία, τη στεναχώρια, την επιθετικότητα κτλ.

03. Εργασία

Το 1992, σε επίσημη αναφορά των Ηνωμένων Εθνών, το εργασιακό στρες αναφέρθηκε ως η ασθένεια του 20ου αιώνα. Επιπλέον, ο Διεθνής Οργανισμός Εργατικού Δυναμικού των Ηνωμένων Εθνών, περιγράφει το εργασιακό στρες ως «παγκόσμια επιδημία», η οποία δεν κάνει διακρίσεις σε έθνη ή επαγγέλματα.
Σύμφωνα με την πείρα μου, σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, οι τεχνικές του HeartMath, αποτελούν την αποτελεσματικότερη επιστημονική λύση στο εργασιακό στρες.
Χρησιμοποιούνται, πρίν ώστε να είμαστε ενδυναμωμένοι κι ανακάμψιμοι, την ώρα της δράσης ώστε να είμαστε ψύχραιμοι κι ευέλικτοι και μετά, ώστε να απεμπλεκόμαστε από τη συναισθηματική φόρτιση και να επιστρέφουμε στον φυσιολογικό τρόπο λειτουργίας μας

Μάθετε Περισσότερα

HeartMath

Μάθετε Περισσότερα

Η Πρόκλησή Σου