Βαδίζοντας στο Μονοπάτι της Καρδιάς

Δήλωσε συμμετοχή στο τετράμηνο webinar «Η Τέχνη της Συμφιλίωσης» και άρχισε να απελευθερώνεις τις εσωτερικές συγκρούσεις σου!

Νέος εκπαιδευτικός κύκλος διαδικτυακών μαθημάτων από το Νικόλαο Μαγαλιό, τον Ιωάννη Αναστασίου και την Όλγα Μπασιούδη.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τέσσερις μήνες (Φεβ – Ίουν 2023).
Τα μαθήματα είναι δεκαέξι και θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα στις 19:30 – 21:00.

«Η Τέχνη της Συμφιλίωσης»

Πώς θα ήταν η ζωή σου, αν ήσουν ικανός να:

 • κινόσουν ανάμεσα από τις ανώφελες καθημερινές συγκρούσεις;
 • γεφύρωνες τα ρήγματα που έχουν προκληθεί με αγαπημένα σου πρόσωπα;
 • αφαιρούσες τα αγκάθια του παρελθόντος που πληγώνουν την καρδιά σου;

Αλήθεια, πώς θα ήταν η ζωή σου αν απελευθέρωνες τις εσωτερικές συγκρούσεις σου;

Μας έγραψαν για την Τέχνη της Συμφιλίωσης
 • Συμφιλιώθηκα περισσότερο με τον ερχομό δυσάρεστων συναισθημάτων, κάτι που βοηθά στη διαχείρισή τους
 • Έγιναν ουσιαστικά βήματα προς μία ευρύτερη αντίληψη και συναίνεση με τα στοιχεία και τη δράση των μελών του οικογενειακού μου συστήματος, άλλων συστημάτων, αλλά και τη δική μου μέσα σε αυτά
 • Τεχνικές που γνώρισα, αισθάνομαι να βοηθούν στον εντοπισμό και σε βαθύ μαλάκωμα της σύγκρουσης με ορισμένες πτυχές μου
Τι είναι «Η Τέχνη της Συμφιλίωσης»;
 • Είναι ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο παρέχει το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο και τα κατάλληλα ψυχοθεραπευτικά εργαλεία, με σκοπό την απελευθέρωση των εσωτερικών συγκρούσεων και το γεφύρωμα των ρηγμάτων στις σχέσεις με τους συνανθρώπους μας!
 • Είναι βασισμένο σε θεωρήματα της Φιλοσοφίας, της Ψυχολογίας και της Νευροεπιστήμης, του Ιδρύματος HeartMath, του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και της Συστημικής Αναπαράστασης, καθώς και στη μεθοδολογία του σύγχρονου και του παραδοσιακού Ho ‘oponopono, του EFT, της Σεντόνα και της Εσωτερικής Συμφιλίωσης του GP Walsh.
Ποια είναι η Εκπαιδευτική Διαδικασία που θα ακολουθήσουμε;
Για την ολοκλήρωση του προγράμματος θα χρειαστούν τρείς ενότητες, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σε δεκαέξι 90λεπτα μαθήματα. Τα θεωρήματα και οι τεχνικές που θα σας παρουσιάσουμε είναι απλές και απόλυτα πρακτικές, έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορέσετε να εξοικειωθείτε μαζί του και να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε όταν υπάρχει ανάγκη.
 • Στην πρώτη ενότητα θα διερευνήσουμε τις εσωτερικές μας συγκρούσεις και τον τρόπο που, ασυνείδητα τις προβάλουμε σε αυτούς που σχετιζόμαστε και ιδίως στα αγαπημένα πρόσωπα και στους συνεργάτες μας. Εφόσον τις ανακαλύψουμε και τις αποδεχθούμε, τότε θα είμαστε έτοιμοι να αναζητήσουμε τα αίτιά τους.
 • Στην δεύτερη ενότητα θα διερευνήσουμε τα αίτια της υπερβολής και της έλλειψης, των συγκρούσεων και των ρήξεων, του παιγχνιδιού της ζωής, αρχικά μέσα από το πρίσμα της Φιλοσοφίας, της Ψυχολογίας και της Νευροεπιστήμης. Κατόπιν, εμβαθύνουμε την κατανόησή μας μέσα από τη θεώρηση του Ιδρύματος HeartMath, του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και της Συστημικής Αναπαράστασης.
 • Στην τρίτη ενότητα θα εξοπλιστούμε με τα κατάλληλα ψυχοθεραπευτικά εργαλεία, με σκοπό τη σύνδεση, την κατανόηση και την απελευθέρωση των αναμνήσεων που πυροδοτούν την κάθε εσωτερική μας σύγκρουση. Θα διδαχθούμε τη μεθοδολογία του σύγχρονου και του παραδοσιακού Ho ‘oponopono, τη βασική άσκηση του EFT, τη βασική άσκηση της Σεντόνα και την Εσωτερική Συμφιλίωση του GP Walsh.

Τέλος, θα εργαστούμε για τη λειτουργική ενσωμάτωση και πρακτική εφαρμογή αυτών των τεχνικών στην καθημερινότητά μας, στο μονοπάτι της απελευθέρωσης από τον πόνο και το φόβο, στο Μονοπάτι της Καρδιάς.

Για να συμβεί αυτό, θα σας προσφέρουμε:
 • Ένα εισαγωγικό και δεκαέξι 90λεπτα μαθήματα
Μετά το πέρας εκάστου μαθήματος, θα σας παρέχουμε:
 • πρόσβαση στο κινηματογράφημα του μαθήματος (βίντεο)
 • πρόσβαση στο αντίστοιχο ηχογράφημα (MP3).
Γενικές Πληροφορίες για το Live Webinar:
 • Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε δεκαέξι 90λεπτα μαθήματα, τα οποία θα διεξάγονται ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 – 21:00, αρχής γενομένης από την 6η Φεβρουαρίου 2023.
 • Το Αναλυτικό Πρόγραμμα είναι:
  Φεβρουάριος: 6, 13, 20
  Μάρτιος: 6, 13, 20, 27
  Απρίλιος: 3, 10, 17, 24
  Μάιος: 8, 15, 22, 29
  Ιούνιος: 5
 • Κάθε Παρασκευή θα αποστέλλουμε συμπληρωματικό υλικό προς εξάσκηση και εμπλουτισμό των διδαχθέντων εννοιών κι ασκήσεων.
 • Τα μαθήματα θα καταγράφονται και θα είναι προσβάσιμα για ασύγχρονη παρακολούθηση από όλους τους συμμετέχοντες.
 • Ο κάθε συμμετέχων θα έχει το δικαίωμα να επικοινωνεί με τον εισηγητή, ώστε να υπάρχει και η προσωπική επαφή και καθοδήγηση!
 • Η τιμή συμμετοχής είναι 80 ευρώ ανά μήνα.

* Παρέχεται ειδική τιμή και τρόποι αποπληρωμής σε ανέργους, φοιτητές, και ανθρώπους με ιδιαίτερη οικονομική δυσκολία.

"Η Τέχνη της Συμφιλίωσης": Ανοιχτή Παρουσίαση, 31.01.22

Μετά το πέρας του σεμιναρίου και για να ενισχυθεί η εργασία προς την αλλαγή:
 • Όσοι & όσες το επιθυμείτε, θα έχετε το δικαίωμα να επικοινωνείτε γραπτώς με τον Νικόλαο Μαγαλιό (αν παραστεί ανάγκη και τηλεφωνικώς)
 • Θα λαμβάνετε ενημερωτικά κι αφυπνιστικά μηνύματα, άρθρα, βίντεο κ.α., με σκοπό τη βαθύτερη κατανόηση και την αποτελεσματική ενσωμάτωση των τεχνικών στην καθημερινότητα σας.
 • Θα σας αποσταλεί η επίσημη βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Ο τελικός σκοπός του προγράμματος είναι η απελευθέρωσή από τις εσωτερικές συγκρούσεις και το γεφύρωμα των ρηγμάτων στις προσωπικές σχέσεις μας!
Αυτή η απελευθέρωση, θα έχει αντίκτυπο σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, καθότι το πάσχειν μας βασίζεται στις εσωτερικές συγκρούσεις ή ρήξεις.

Ποιοί θα είναι οι εισηγητές σας;

Νικόλαος Μαγαλιός

B.A., B.Sc.

Ο Νικόλαος Μαγαλιός έχει σπουδάσει Ψυχολογία και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Είναι πιστοποιημένος στη Νευροανάδραση, τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), την Ύπνωση, το Ho’oponopono κα.
Είναι πιστοποιημένος Θεραπευτής και Εκπαιδευτής του HeartMath.

Ιωάννης Αναστασίου

Ph.D.

Ο Ιωάννης Αναστασίου, Ph.D., σπούδασε Φυσική, Πυρηνική Μηχανική και Στρατηγική Επιχειρήσεων. Ως επιστήμονας, μελετά σε βάθος επί δεκαετίες πολλαπλές καινοτόμες πηγές έρευνας, ιδίως στη υγεία, τη σύγχρονη Φυσική και τη Φιλοσοφία.

Όλγα Μπασιούδη

Σύμβουλος - Συντονίστρια Συστημικής Αναπαράστασης

Η Όλγα Μπασιούδη είναι Σύμβουλος - Συντονίστρια Συστημικής Αναπαράστασης. Μαθητεύει στην πνευματική θεραπεία. Έχει εκπαιδευτεί στη Θεραπεία του Τραύματος & της Μετατραυματικής Διαταραχής (PTSD) με την Δρ. Jane Simington, και στη Θεραπεία του Πένθους.

Θέλω να συμμετάσχω στην
Τέχνη της Συμφιλίωσης

Στείλτε μας μήνυμα, και εμείς θα επικοινωνήσουμε αμέσως, μαζί σας.

All rights reserved HeartPaedia & Nikolaos Magalios

Θέλεις να αλλάξεις κι όμως συνεχώς το αναβάλεις; Τί είναι αυτό που σε εμποδίζει;

Ήρθε η στιγμή να σου στείλουμε εντελώς δωρεάν, το νέο μας e-book!
"Αναλαμβάνω τον Εαυτό μου"

Αναγνώρισε σήμερα τους λόγους που μας κάνουν να προβάλλουμε αντίσταση στις αλλαγές, και μάθε έυκολα πως να εστιάζεις στα βασικά βήματα της κάθε αλλαγής!