Ο Αλέξης Γεωργούλης, είναι Ηθοποιός και Ευρωβουλευτής.

«Με τον Νίκο γνωριζόμαστε από το Γυμνάσιο…
Πρώτη φορά επαγγελματικά συνεργαστήκαμε το 2004 όταν έκανα την τέταρτη σκηνοθετική δουλειά στο θεατρικό έργο “The Shape of Things” του Neil LaBute.
Ήταν για εμένα μια ευκαιρία να εφαρμόσω αυτές τις πρωτοποριακές μεθόδους που εφάρμοζε ο ίδιος, ιδίως τις τεχνικές του HeartMath στο θέατρο, καθώς και στη δημιουργία των ρόλων των ηθοποιών.
Έτσι όλοι οι ηθοποιοί κι εγώ ως σκηνοθέτης ξεκινήσαμε την άσκησή μας στο πρόγραμμα «5+1 Συνεδρίες» για την Κορυφαία Απόδοση.
Τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα θετικά και μας βοήθησε να αυξήσουμε τη δημιουργικότητά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των τεχνικών είναι ότι μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και κατά τη διάρκεια της παράστασης, πάνω στη σκηνή.
Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας.
Προσωπικά μπόρεσα να απελευθερωθώ από επιθυμίες, συνήθειες καλές ή κακές, και να έχω καλύτερη διαχείριση στον φόβο ή στον πόνο.
Ο Νίκος ασκείται πολλά χρόνια σε αυτά που διδάσκει και έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου».

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αλέξη Γεωργούλη που μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις του από τη συμμετοχή τη δική του και της θεατρικής ομάδας του στο πρόγραμμα «5+1 Συνεδρίες» για την Κορυφαία Απόδοση!

All rights reserved HeartPaedia & Nikolaos Magalios

Θέλεις να αλλάξεις κι όμως συνεχώς το αναβάλεις; Τί είναι αυτό που σε εμποδίζει;

Ήρθε η στιγμή να σου στείλουμε εντελώς δωρεάν, το νέο μας e-book!
"Αναλαμβάνω τον Εαυτό μου"

Αναγνώρισε σήμερα τους λόγους που μας κάνουν να προβάλλουμε αντίσταση στις αλλαγές, και μάθε έυκολα πως να εστιάζεις στα βασικά βήματα της κάθε αλλαγής!