Δήμητρα Πατσιώτη, Διεύθυνση Πωλήσεων:”OMONIA TRANS

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε στην επιχείρησή μας το διεθνές σεμινάριο του HeartMath «Το Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης» (The Resilience Advantage).
«Το Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης» είναι ένα σεμινάριο με επιστημονική βάση και συγχρόνως με απόλυτα πρακτική εφαρμογή,. Προσφέρει λύσεις στη διαχείριση του στρες, στην λήψη σωστών αποφάσεων και στη βελτίωση της επικοινωνίας. Το σημαντικό χαρακτηριστικό των τεχνικών που διδαχθήκαμε, είναι ότι μπορούν να εφαρμοστούν την «ώρα της δράσης».

Όσον αφορά τον εισηγητή, αυτό που τον ξεχωρίζει είναι ο εκπληκτικός και ιδιαίτερα ζωντανός τρόπος παρουσίασης των θεωρητικών στοιχείων, καθώς και των τεχνικών του HeartMath. Πραγματικά, μπορέσαμε να κατανοήσουμε τη σημασία που παίζουν τα συναισθήματα σε κάθε τομέα της ζωής μας, και φυσικά, τώρα που γνωρίζουμε πώς να τα διαχειριζόμαστε, είμαστε ικανοί να ξεπερνάμε τα εμπόδια της καθημερινότητας.

Ευχαριστούμε πολύ την Κα Δήμητρα Πατσιώτη μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις της από «Το Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης».
Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στην εταιρία “OMONIA TRANS” το 2019, στα πλαίσια της εκπαίδευσης των στελεχών της.

All rights reserved HeartPaedia & Nikolaos Magalios

Θέλεις να αλλάξεις κι όμως συνεχώς το αναβάλεις; Τί είναι αυτό που σε εμποδίζει;

Ήρθε η στιγμή να σου στείλουμε εντελώς δωρεάν, το νέο μας e-book!
"Αναλαμβάνω τον Εαυτό μου"

Αναγνώρισε σήμερα τους λόγους που μας κάνουν να προβάλλουμε αντίσταση στις αλλαγές, και μάθε έυκολα πως να εστιάζεις στα βασικά βήματα της κάθε αλλαγής!