Την 21η Μαρτίου, την πρώτη ημέρα την Άνοιξης, θα παρουσιάστεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο ελληνόφωνο κοινό, το φημισμένο πρόγραμμα του HeartMath «Το Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης» ( “The Resilience Advantage”).

Αυτό το μάθημα θα παρουσιάστεί, τιμής ένεκεν, μόνο σε εκπαιδευόμενους, φίλους και συνεργάτες μου.

Βασισμένο στα, σχεδόν, 30 χρόνια δημοσιευμένων και αξιολογημένων επιστημονικών ερευνών σχετικά με την «Καρδιακή Συνοχή» από το HeartMath® κι άλλους επιστημονικούς οργανισμούς, και φυσικά στις εκατοντάδες χιλιάδες μαρτυρίες των ανθρώπων που έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό, το πρόγραμμα «Το Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης» παρέχει ισχυρό σύνολο δεξιοτήτων και εύχρηστα τεχνολογικά μέσα, τα οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε σε έναν κόσμο ροής, προκλήσεων και ευκαιριών.

Όντας το καλύτερο στην κατηγορία του εκπαιδευτικό πρόγραμμα, χρησιμοποιείται από το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, Νοσοκομειακά Ιδρύματα και εταιρείες του Fortune 500 παγκοσμίως.

All rights reserved HeartPaedia & Nikolaos Magalios

Θέλεις να αλλάξεις κι όμως συνεχώς το αναβάλεις; Τί είναι αυτό που σε εμποδίζει;

Ήρθε η στιγμή να σου στείλουμε εντελώς δωρεάν, το νέο μας e-book!
"Αναλαμβάνω τον Εαυτό μου"

Αναγνώρισε σήμερα τους λόγους που μας κάνουν να προβάλλουμε αντίσταση στις αλλαγές, και μάθε έυκολα πως να εστιάζεις στα βασικά βήματα της κάθε αλλαγής!