Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα «Το Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης» και άρχισε να βιώνεις τη ζωή μέσα από τη καρδιά σου! Νέος εκπαιδευτικός κύκλος διαδικτυακών μαθημάτων από το Νικόλαο Μαγαλιό. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο μήνες (Νοέ – Δεκ 2020) & θα διεξάχθούν τρία μαθήματα, για τρεις Παρασκευές και ώρα 19:30 – 21:30

Τι είναι το «Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης»;
  • «Το Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης», είναι ένα απλό, πρακτικό και απόλυτα επιτυχημένο διεθνές πρόγραμμα, σχεδιασμένο να ενισχύσει τη φυσική μας ικανότητα για ανάκαμψη!
    Βασίζεται σε εκατοντάδες δημοσιευμένες και αξιολογημένες επιστημονικές μελέτες της τελευταίας τριακονταετίας σχετικά με την «Καρδιακή Συνοχή», οι οποίες έχουν διεξαχθεί από το Ινστιτούτο HeartMath καθώς και άλλους επιστημονικούς οργανισμούς.
    Όντας το καλύτερο στην κατηγορία του εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έχει μεταμορφώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, και μάλιστα σε διακεκριμένους οργανισμούς όπως NASA, Stanford Medical & Business School, U.C.L.A. Medical School και Duke Medicine και κορυφαίες εταιρείες του Fortune 500 όπως Hewlett Packard, Intel, Boeing, Lockheed, Motorola, BP, Kaiser Permanente, Redken κ.α. Επίσης, χρησιμοποιείται από παγκοσμίας κλάσεως προπονητές και αθλητές, το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, Στρατό κι Αεροπορία, Νοσοκομειακά Ιδρύματα κτλ.
Ποια είναι η Εκπαιδευτική Διαδικασία που θα ακολουθήσουμε;
  • Για την ολοκλήρωση του επίσημου προγράμματος θα χρειαστούν τρία δίωρα διαδικτυακά μαθήματα. Οι τεχνικές που θα διδαχθείτε είναι απλές και πρακτικές, και με ολιγόλεπτη μεθοδική εργασία θα μπορέσετε να τις ενσωματώσετε στην καθημερινότητα.
  1. Στο πρώτο μάθημα θα εισαχθούμε στην ικανότητα Ανάκαμψης και τους τέσσερις τομείς της. Θα αναλύσουμε την ενεργειακή ισορροπία και θα διερευνήσουμε ποια συναισθήματα και με ποιον τρόπο είτε μας ανανεώνουν είτε μας καταρρακώνουν!
    Θα βιώσουμε και θα διδαχθούμε δύο ευφυείς τεχνικές ενεργειακής αυτορρύθμισης: την τεχνική Καρδιακής Αναπνοής και την τεχνική Εσωτερικής Ησυχίας
  2. Στο δεύτερο μάθημα θα αναλύσουμε τη φυσιολογία της συνοχής και της βέλτιστης λειτουργικότητας. Θα διδαχθούμε τον τρόπο μετακίνησης από την εξάντληση στην ανανέωση και στρατηγικές ανάπτυξης και διατήρησης της Ανακαμψιμότητας. Επίσης, θα διερευνήσουμε & θα εμβαθύνουμε στην διαίσθηση.
    Θα βιώσουμε και θα διδαχθούμε δύο ευφυείς τεχνικές ενεργειακής αυτορρύθμισης: την τεχνική Ταχείας Συνοχής και την τεχνική Παγώματος Πλαισίου.
  3. Στο τρίτο μάθημα θα διερευνήσουμε την ενεργειακή δομή των σχέσεων και τις επιπτώσεις που επιφέρει το ανθρώπινο πεδίο στο περιβάλλον. Θα εμβαθύνουμε στην ενεργειακή δομή της επικοινωνίας.
    Θα βιώσουμε και θα διδαχθούμε δύο ευφυείς τεχνικές ενεργειακής αυτορρύθμισης: την τεχνική Συνεκτικής Επικοινωνίας και την τεχνική Εγκάρδιας Παραμονής.
    Τέλος, θα αναπτύξουμε δύο σχέδια δράσης, τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές που παρουσιάζονται σε αυτό το πρόγραμμα.
Για να συμβεί αυτό, θα σας παράσχουμε τα εξής:
  • εξάωρη εκπαίδευση στη θεώρηση και τη μεθοδολογία του HeartMath:
    θα διδαχθείτε τις έξι βασικές τεχνικές ενεργειακές αυτορρύθμισης, και πρακτικά εργαλεία αλλαγής νοοτροπίας
  • το αυθεντικό Εγχειρίδιο Εργασίας του προγράμματος (έγχρωμο, 40σέλιδο).
Επίσης, μετά το πέρας εκάστου μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν:
  • το ηχογράφημα (MP3) και
  • πρόσβαση στο κινηματογράφημα του μαθήματος (βίντεο).
  • το αυθεντικό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης του HeartMath.
Γενικές Πληροφορίες για το Live Webinar:
  • Τα πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε τρία εβδομαδιαία μαθήματα, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 – 21:30.
  • Το πρώτο μάθημα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27η Νοεμβρίου και τα υπόλοιπα στις 4, 11 Δεκεμβρίου.
  • Η τιμή συμμετοχής είναι 120 ευρώ.
  • Τα μαθήματα θα καταγράφονται και θα είναι προσβάσιμα για ασύγχρονη παρακολούθηση από όλους τους συμμετέχοντες.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου και για να ενισχυθεί η εργασία προς την αλλαγή:
  • Όσοι & όσες το επιθυμείτε, θα έχετε το δικαίωμα να επικοινωνείτε γραπτώς με τον Νικόλαο Μαγαλιό (αν παραστεί ανάγκη και τηλεφωνικώς)
  • Θα λαμβάνετε ενημερωτικά κι αφυπνιστικά μηνύματα, άρθρα, βίντεο κ.α., με σκοπό τη βαθύτερη κατανόηση και την αποτελεσματική ενσωμάτωση των τεχνικών στην καθημερινότητα σας.

Ο τελικός σκοπός είναι, μετά από την εκπαιδευτική διαδικασία, όσοι εργαστείτε με συνέπεια, να λειτουργείτε πλέον από νέα ψυχοφυσιολογική βάση αναφοράς εφ’ όρου ζωής!
Με απλά λόγια, οι αλλαγές θα είναι μετρήσιμες, σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο!

Θέλω να παρακολουθήσω το
Το Πλεονέκτημα της Ανάκαμψης

Στείλτε μας μήνυμα, και εμείς θα επικοινωνήσουμε αμέσως, μαζί σας.

All rights reserved HeartPaedia & Nikolaos Magalios

Θέλεις να αλλάξεις κι όμως συνεχώς το αναβάλεις; Τί είναι αυτό που σε εμποδίζει;

Ήρθε η στιγμή να σου στείλουμε εντελώς δωρεάν, το νέο μας e-book!
"Αναλαμβάνω τον Εαυτό μου"

Αναγνώρισε σήμερα τους λόγους που μας κάνουν να προβάλλουμε αντίσταση στις αλλαγές, και μάθε έυκολα πως να εστιάζεις στα βασικά βήματα της κάθε αλλαγής!